PAS A PAS FAKEBOOK: EINA EDUCATIVA PER TREBALLAR BIOGRAFIES

 ENLLAÇ A FAKEBOOK PER COMENÇAR DES DE ZERO

NOTA: LA GENT QUE HA DE MILLORAR EL TREBALL NO HA DE FER-HO DES DE ZERO, POT ACCEDIR AMB EL SEU ENLLAÇ POSANT-LO A GOOGLE (CADA GRUP TÉ EL SEU ELLANÇ I LA SEVA CONTRASENYA). UNA VEGADA QUE ACCEDEIX SOLAMENT CAL EDITAR FENT CLICK EN EL PERFIL I ESCRIURE LA CONTRASENYA.

TAMBÉ DEIXO SOTA DE TOT LA FITXA GUIA DE RECERCA PER SI ALGÚ NO LA TÉ I UN EXEMPLE MEU QUE ESTÀ FET (TOT EL QUE JA US VAIG DIR DURANT LES SESSIONS).

Aquesta eina educativa, que s'anomena Fakebook,  serveix per a crear un perfil fent-nos passar per un artista, per això has d'escriure les publicacions i el perfil en primera persona i utilitzar la informació que hem recercat. A continuació explico com s'utilitza aquesta eina des de zero:

1º FIQUEM EL NOM DE L'ARTISTA ON POSA "NAME HERE" I AUTOMÀTICAMENT SORTIRÀ LA FOTOGRAFIA (ES POT CANVIAR SI HEM GUARDAT PRÈVIAMENT UNA FOTO AL NOSTRE ORDINADOR O TABLET)



2º PER A PODER GUARDAR EL PERFIL ABANS DE TOT HEM DE FER TRES PUBLICACIONS, Després, s'afegiran més.


On posa "Name" hem d'escriure el nombre de l'artista novament perquè són publicacions del seu perfil, encara que també podem afegir publicacions amb un altre nom si volem que sigui un comentari que alguna persona li fa. On posa "date" hem de posar una data realista segons la informació que vulguem donar.

On posa "Write your post here" és el lloc on hem d'escriure el nostre missatge (la nostra informació, dades MUSICALS, premis, cançons...). També podem afegir videos copiant i pegant l'enllaç del video a Youtube.

Per a publicar el post donem a "Post". Quan tinguem 3 publicacions hem de clickar en "Save". Ens demanarà un correu i una contrasenya (ens fará falta per a entrar altre dia i editar MOLT IMPORTANT GUARDAR AQUESTA INFO).


Per últim, completem el perfil. La informació que aparegui ha de ser informació important de la seva vida i ha de ser real, encara que també podem inventar alguna anècdota o comentari.



EXEMPLE FAKEBOOK: CHOPIN




Comentarios